geb jan 1851 geb jan 1851 Stamboom van Rijn

Voorwoord

Hoofdpagina

En zo is het gekomen tot deze website.In de jaren tachtig van de vorige eeuw organiseerde het voormalige Flevohof namenreunies. Waaronder ook van de naam van Rijn.
Hierdoor ben ge´nteresseerd geraakt naar mijn stamboom en dat is nog steeds zo. Ben ook verder gaan zoeken en ben deze hobby niet meer kwijtgeraakt. Ben erook een hele tijd mee bezig geweest, maar jammergenoeg verwaterde dat door omstandigheden en heb nu weer de draad opgenomen. Intussen heb nog wel even naar de stamboom van mijn vriendin Anneke Buikhuizen gekeken en deze stamboom ook op internet gezet: www.stamboom-buikhuizen.nl
Op zich een heel interessante stamboom.


Verder gebruik ik in mijn systeem en op de website de voornaam van het geboren kind en de achternaam van de vader, zoals deze in de geboorte akte van de burgelijke stand, danwel doopinschrijving van de doopboeken der kerken, zijn opgeschreven.
Indien er aanleiding voor is, zal bij afwijkende naamstelling in andere akten hieromtrent een opmerking bijgeschreven.


Op al die informatie ben ik verder gaan bouwen en onderzoeken met als resultaat: het opzetten van deze website.

Verder hanteer ik de voornamen van de geborenen en de achternaam van de vader, zoals deze op de doopinschijving van de kerken (DTB's voor 1812) en de geboorte aktes geschreven zijn.Daar ik zelf pas begonnen ben met een website te maken, claim ik zeker niet alle wijsheid in pacht te hebben en alle informatie, kennis en hulp tot het verbeteren van deze website is zeker welkom. Vooral voor het maken van een foto-gallerij bijvoorbeeld ben ik op zoek naar de juiste kennis hiervoor.
De maker van deze website:

Ben van Rijn.
Tel.: 06-48231050
e-mail: oom_ben@hotmail.com


De maker besteedt de grootste zorg aan de juistheid van de informatie, maar wilt niet uitsluiten, dat er mogelijke vergissingen en onvolkomenheden op de site voor kunnen komen. De maker juicht het toe, om hierop attent gemaakt te worden.
De bezoeker beziet verder deze site voor eigen risico en de maker is niet aansprakelijkheid voor verder gebruik van de informatie door de bezoeker in de ruime zin van het woord.

Informatie uit deze website mag door derden enkel en alleen voor persoonlijk gebruik met bronvermelding gebruikt worden.


-----

Indexen en schema's alle takken

Verhalen

Geschiedenis archieven

vragen wachten op antwoorden

Contact