geb jan 1851 geb jan 1851 Stamboom van Rijn

Vragen

Hoofdpagina

Vragen, vragen, vragen.....,maar wie kan mij een antwoord te geven.
Wederom een oude groepsfoto met in het midden een bruidspaar. Wie weet wie dit bruidspaar is en kent ook andere personen op deze foto. Mij is enkel bekend Johannes van Rijn (1887), mijn grootvader, zittend derde van links en staand derde van links zijn vrouw Aaltje Antonia Meijer, mijn grootmoeder.

wie op de groepsfoto 4


Voor een grotere versie van deze foto: klik hier
--------------------------------------------------
Onlangs ontving de onderstaande foto. Dit moet een zoveel-jarig huwelijksfeest geweest zijn van Karel van Rijn (1988). Karel is de 3e man zittend van links.
Links van Karel zitten oom Toon (1898) en tante Henny.
Wie kan mij vertellen, wie de andere gasten zijn. Bij voorbaat dank.

wie op de groepsfoto 2


Voor een grotere versie van deze foto: klik hier

--------------------------------------------------
Onderstaand een foto van een groep van Rijns, waarvan ik graag de namen wil weten. Achter de man met uitgestoken tong (vermoedelijk Karel van Rijn van 1888) staan twee jonge dames en de enige personen, die mij bekend voorkomen. Dat zijn Louise (1928) en Agnes (1930) (kinderen van Johannes van 1887), zusters van mijn vader Alphonsus (1924) en dus tantes van mij. Op de achtergrond staat volgens mij Theodoor van 1893.
Wie kan mij vertellen, welke personen op deze foto staan en waar/wanneer deze foto genomen kan zijn.
Bij voorbaat dank.


Er wordt steeds meer bekend over de onderstaande foto. De foto is genomen ter huize van Antonius (1898) van Rijn en Hendrika Burema op 2e Jan Steenstraat 111 drie hoog te Amsterdam. Beter bekend als oom Toon en tante Henny.
De man met de mooie tong is dus oom Toon. Rechts onder is een kennis van oom Toon en werd tante Jopie genoemnd. Daarnaast twee dochters van Karel (1888) van Rijn: Trees (1928) en Tiny (1923. Daarnaast een vriendin van één van de laatste twee.

Verder blijven de vragen nog openstaan.

wie op de groepsfoto


Voor een grotere versie van deze foto: klik hier
--------------------------------------------------
Waar en wanneer is deze foto genomen en wie staan er allemaal op deze foto?
Rechts onder zittend is Leny Keizer, de vrouw van Johan (Johannes 1920).

wie op de groepsfoto 3--------------------------------------------------De maker van deze website:

Ben van Rijn.
Tel.: 06-48231050
e-mail: oom_ben@hotmail.com


De maker besteedt de grootste zorg aan de juistheid van de informatie, maar wilt niet uitsluiten, dat er mogelijke vergissingen en onvolkomenheden op de site voor kunnen komen. De maker juicht het toe, om hierop attent gemaakt te worden.
De bezoeker beziet verder deze site voor eigen risico en de maker is niet aansprakelijkheid voor verder gebruik van de informatie door de bezoeker in de ruime zin van het woord.

Informatie uit deze website mag door derden enkel en alleen voor persoonlijk gebruik met bronvermelding gebruikt worden.


Index op naam of geboortedatum

Verhalen

Geschiedenis archieven

Indexen en schema's alle takken

Contact